Over Lingerie Dronten

LinGerie Dronten is de grootste speciaalzaak voor lingerie en badmode in Flevoland.  De winkel maakt deel uit van de Lingerie Styling groep die staat voor persoonlijke service en professioneel advies bij de aankoop van lingerie. Alleen geselecteerde speciaalzaken met gecertificeerde Lingerie Styling specialistes dragen dit kwaliteitslabel. 

LinGerie Dronten is gevestigd in Stadscentrum Suydersee. Het is goed bereikbaar en parkeren is gratis. De fraaie, ruim opgezette winkel is verdubbeld in oppervlakte. De nieuwe grotere paskamers bieden nu meer privacy waardoor het gemakkelijker is om persoonlijk advies te geven. In deze speciaalzaak vind je het perfecte lingeriesetje voor jou. Een team van verkoopadviseuses zijn stuk voor stuk erkende Lingerie Styling specialistes, speciaal opgeleid om je te adviseren over de perfecte lingerie, de juiste BH maat en onderhoudstips. 

Dankzij een persoonlijke lingeriestylingsessie kan elke vrouw de lingerie vinden die haar als gegoten zit. De Lingerie Styliste zorgt ervoor dat je naar buiten stapt met lingerie die voldoet aan 4 criteria: de juiste maat, het juiste design, de juiste snit en het setje waar je van droomde.

Een droomwinkel

LinGerie Dronten is eigendom van Safya, een onderneemster in hart en nieren. In 2003 begon Safya met lingerie in Dronten en in die jaren heeft zij een grote klantenkring opgebouwd. Uit de wijde regio komen mensen speciaal naar haar toe voor persoonlijk advies of gewoon voor een leuk cadeau.

Professioneel advies op maat

De juiste lingerie zorgt voor een mooi, slank en goed geproportioneerd silhouet. Wat bij de ene vrouw perfect staat, past een ander misschien helemaal niet goed. Onze Lingerie Styling adviseuses hebben door hun expertise en ervaring  een geoefend oog voor het aanpassen van lingerie en badmode. Persoonlijk stylingadvies zorgt ervoor dat je je vrouwelijker en zelfverzekerder voelt dan ooit.

Hoogwaardige collectie

De collectie van Lingerie is samengesteld op basis van strenge eisen; ze zijn stuk voor stuk van een hoogwaardige kwaliteit, hebben een perfecte pasvorm en zijn ontwikkeld door ontwerpers met een scherp afgestelde antenne voor trends.

 

Sfeervolle ambiance

In een modern, ruim en licht decor worden de allerlaatste collecties gepresenteerd. Je kunt rustig rondkijken en zoveel items passen als je wilt. Onze Lingerie adviseuses nemen desgewenst alle tijd om je met advies bij te staan.

www.lingeriedronten.nl

Bedrijf:  LinGerie Dronten

Aantal medewerkers: 4 + 1

Eigenaresse: Safya (45)

Gevestigd in: Dronten, Stadscentrum Suydersee, Kop van het Ruim 7-9

Sinds: 3 april 2003

Belangrijk: Gecertificeerd voor borstprotheses en speciale lingerie

Eerste hoogtepunt: 28 november 2008, uitbreiding van de zaak, de grootste lingerie zaak van Flevoland!